جراحی ترمیمی بینی چیست؟
حتما به احتمال زیاد برای شما سوال پیش آمده که جراحی ترمیمی بینی چیست و افرادی را دیده اید که جراحی ترمیمی بینی را انجام داده اند و از نتیجه عمل جراحی اولیه خود راضی نیستند. در میان انواع عمل های زیبایی بینی که برای افراد وجود دارد، جراحی ترمیمی بینی و یا عمل جراحی ثانویه به عنوان یکی از چالش برانگیز ترین عمل های جراحی در نظر گرفته شده است.
به این دلیل که بینی به دلیل ساختار پیچیده ای که دارد انجام هر گونه از عمل جراحی زیبایی بر روی آن حتی برای بار اول نیز مشکل ساز می باشد. به همین دلیل انتخاب بهترین جراح بینی ترمیمی در تهران از مهم ترین مواردی است که قبل از انجام این عمل زیبایی باید انجام دهید. در ادامه قصد داریم شما را با جراحی بینی ترمیمی آشنا کنیم، ممنون می شویم که ما را تا آخر این مقاله همراهی کنید.
جراحی ترمیمی بینی چیست؟
عمل جراحی بینی ترمیمی و یا همان Revision Rhinoplasty یک نوع عمل جراحی اصلاحی بینی می باشد که ممکن است هم با هدف زیبایی و هم با هدف درمانی برای افراد انجام شود ، در برخی از مواقع افراد به دلیل آسیب دیدن بخشی از بافت بینی خود مانند سوختگی به پزشک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه می کنند تا پزشک جراح با بازسازی و اصلاح بافت بینی آن ها بپردازد.
این نوع از عمل ترمیمی برای افراد کاملا درمانی می باشد اما نوع دوم آن که بسیاری از افراد با آن آشنایی کامل را دارند ترمیم بینی با هدف زیبایی می باشد. این نوع از عمل جراحی که با نام عمل ثانویه بینی و رتوش بینی هم در بین افراد شناخته شده است به این دلیل انجام می شود که فرد یک بار عمل زیبایی بینی را انجام داده است اما به دلایل مختلفی از نتیجه آن رضایت کافی را ندارد و قصد دوباره مجددا عمل جراحی بینی را انجام دهد. انجام عمل جراحی زیبایی بینی ترمیمی به افراد کمک می کند تا به هدف خود برای داشتن بینی بدون نقص دست پیدا کنند.
دلایل انجام جراحی ترمیمی بینی چیست؟
عمل جراحی زیبایی بینی اولیه و همچنین انتخاب یک پزشک جراح بینی با تجربه و خوب بسیار مهم است و در نتیجه عمل جراحی تاثیر بسیاری را می گذارد. برخی از اوقات به دلیل عدم تجربه پزشک جراح بینی و یا در برخی از موارد به دلیل احتیاط نکردن فرد بیمار در انجام مراقبت های بعد از عمل جراحی برای افراد مشکلاتی به وجود می آید که موجب می شود فرد برای بار دوم اقدام به عمل جراحی بینی کند. یکی از مهم ترین مشکلاتی که ممکن است در نتیجه عمل جراحی نا مناسب برای افراد به وجود بیاید شامل موارد زیر می شود.
- بسته شدن راه تنفس از بینی : در برخی از مواقع به دلیل عدم تجربه پزشک جراح بینی و تخصص پزشک جراح در عمل جراحی بینی اولیه، به ساختمان بینی و همچنین تنفس فرد بیمار آسیب بسیاری وارد می شود که این مشکل موجب می شود که فرد با مشکلات تنفسی بسیار مانند خس خس کردن در زمان نفس کشیدن و یا متوجه نشدن بوی محیط اطراف مواجه شود. با توجه به بسته شدن راه بینی برای تنفس و یا صدا دادن بینی در زمان تنفس موجب می شود که فرد برای انجام عمل جراحی بینی ترمیمی اقدام کند.
- ظاهر غیرطبیعی و افراط در تغییرات : یکی از مهم ترین اهداف برای انجام عمل جراحی بینی رفع نواقص ظاهری افراد می باشد. متاسفانه برخی از پزشکان جراح به دلیل آگاه نبودن از علم زیبایی شناسی روز دست به انتخاب برخی از مدل های جراحی می زنند و افراد بعد از گذشت چند سال متوجه می شوند که فرم بینی آن ها بسیار مصنوعی می باشد. همچنین برخی از مدل های بینی برای تمامی افراد مناسب نمی باشد. تصور کنید که یک آقا با اجزای چهره مردانه یک بینی عروسکی داشته باشد ! افراط در تغییرات و غیر طبیعی بودن بینی موجب می شود که فرد تصمیم به انجام عمل بینی ترمیمی کند. در ادامه مقاله جراحی ترمیمی بینی چیست به ذکر سایر موارد می پردازیم.
- افتادگی نوک بینی : در برخی از موارد به دلیل این که پزشک جراح بینی به درستی غضروف های بینی را تقویت نکرده است نوک بینی بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی دچار افتادگی می شود و یک ظاهر مناسبی را برای افراد به وجود می آورد، به همین دلیل است که این افراد تصمیم به انجام عمل بینی ترمیمی دارند.
- باقی ماندن قوز بینی بعد از عمل : همچنین برخی از افراد نیز بعد از انجام عمل جراحی بینی متوجه این موضوع می شوند که قوز بینی آن ها در عمل جراحی اولیه به خوبی رفع نشده است و ظاهر بینی آن ها هنوز هم آن مشکل را دارد. انجام عمل ترمیم بینی به رفع قوز باقی مانده از عمل اولیه کمک می کند.
- عدم تقارن سوراخ های بینی : برخی از افراد نیز هستند که قبل از انجام عمل جراحی دغدغه این موضوع را دارند که سوراخ های بینی آن ها با یک کاملا یکسان شود، قبل از انجام هر کاری باید به شما گفت که در برخی از مواقع این موضوع برای افراد امکان پذیر نمی باشد اما یک پزشک جراح بینی خوب و با تجربه می تواند تا آن جایی که می تواند سوراخ های بینی را شبیه به یکدیگر عمل کند. در برخی از موارد عدم تقارن سوراخ ها به قدری زیاد است که فرد ناچار به انجام رینوپلاستی ترمیمی شود.
- بزرگ باقی ماندن بینی یا نوک آن بعد از عمل : در برخی از موارد افراد برای کوچک تر کردن بینی خود اقدام به عمل جراحی بینی می کنند اما به دلیل نداشتن مهارت کافی بینی به اندازه کافی کوچک نمی شود هر چند که ممکن است فرم زیبایی هم داشته باشد، عمل بینی ترمیمی به رفع این مشکل کمک بسیاری می کند. ممنون که تا اینجای مقاله جراحی ترمیمی بینی چیست با ما همراه بودید در ادامه نیز شما را با دلایل دیگر انجام جراحی ترمیمی بینی آشنا خواهیم کرد با ما همراه باشید.
- باریک شدن بیش از حد تیغه بینی : باریک شدن بیش از اندازه تیغه بینی در بینی های استخوانی علاوه بر ایت که یکی از مشکلات نا متعارف بینی به حساب می آید از نظر تنفسی نیز برای افراد مشکلات بسیاری را به وجود می آورد، در عمل جراحی بینی ترمیمی متخصص پزشک جراح بینی با تقویت غضروف ها این مشکلات را رفع خواهند کرد.
- بروز اسکار داخلی یا خارجی : از بزرگ ترین مشکلاتی که عمل جراحی بینی نا مناسب برای بینی افراد به وجود می آورد زخم های داخلی و خارجی و یا اسکار می باشد که موجب بروز برآمدگی و یا فرورفتگی ها بر روی بینی می شود و ظاهر بینی را کاملا نا زیبا جلوه می دهد ، پزشک جراح بینی با جراحی دوم این مشکل را به طور کامل برطرف خواهد کرد.
- انحراف تیغه بینی : کج شدن و یا انحراف تیغه بینی بعد از عمل جراحی بینی از مشکلات رایجی است که ممکن است به دلیل پزشک غیر متخصص و یا عدم مراقبت بیمار و گاهی نیز وارد شدن ضربه به بینی باشد که موجب کج شدن استخوان بینی باشد، به همین دلیل برای بار دوم اقدام به عمل جراحی بینی ترمیمی می کنند.
- فاصله بسیار زیاد سوراخ های بینی : رعایت نکردن درست تناسب در عمل زیبایی بینی و همچنین نداشتن تسلط کافی از سوی پزشک جراح باعث می شود که فاصله های میان سوراخ های بینی بسیار زیاد شود و فرد بیمار احساس نا خوشایندی را از عمل جراحی بینی خود داشته باشد. عمل Revision Rhinoplasty به رفع این مشکل کمک بسزایی خواهد کرد.
مشکلاتی که در بالای مقاله جراحی ترمیمی بینی چیست گفته شد به راحتی با انتخاب یک پزشک جراح بینی خوب برای اولین جراحی کاملا قابل پیشگیری برای شما می شود، به همین خاطر اگر شما در انتخاب پزشک جراح خود دقت لازم را داشته باشید هیچ نیازی به نگرانی نیست و با گذشت زمان برای شما پیش می آید که فرد با انتخاب یک پزشک جراح یینی خوب مجبور به عمل جراحی بینی ترمیمی کند اما اگر به هر دلیلی با برخی از مشکلات بالا مواجه شدید حتما برای عمل جراحی ترمیمی خود به بهترین پزشک جراحی ترمیمی مراجعه فرمایید. آیا شما چیزی از تغذیه بعد از جراحی بینی می دانید؟ شما عزیزان می توانید با مراجعه به بخش وبلاگ سایت جراحان برتر مطالعه کامل از این موارد داشته باشید.
روش های عمل جراحی ترمیمی بینی چیست؟
هدف از انجام عمل زیبایی ترمیمی برای افراد بهبود وضعیت بینی و همچنین بهبود عملکرد بینی می باشد. پزشک جراحی بینی همواره تلاش می کند که با توجه به وضعیت بدنی که دارد پیوند غضروف را انجام می دهد و یا غضروف را از نواحی از بینی بردارد. پزشک جراح بینی غضروف مورد نیاز را از تیغه بینی بیمار و یا همان سپتوم گوش و یا دنده می گیرد. عمل جراحی بینی ترمیمی نیز مانند عمل جراحی اولیه هم با روش بسته و هم با روش باز برای افراد قابل انجام می باشد که در ادامه به بررسی هر یک از این روش ها می پردازیم.
رتوش بینی با استفاده از تکنیک جراحی باز
زمانی که پزشک جراح بینی از روش باز برای انجام عمل جراحی بینی ترمیمی استفاده می کند ابتدا فرد بیمار را تحت وضعیت بی هوشی عمومی قرار می دهد و بعد از آن با ایجاد برش در نواحی کلوملا و بالا زدن پوست بینی به طور کامل به ساختمان بینی افراد دست پیدا می کند و تغییرات نیز با توجه به نیاز بینی فرد بیمار برای افراد ایجاد می شود. بعد از آن بخیه های داخلی و بخیه بر روی کلوملا زده می شود و پزشک جراح با استفاده از تامپون ها بعد از عمل جراحی بینی مانع از به وجود آمدن چسبندگی داخلی بینی می شود و در آخر نیز اسپلینت گچ بر روی بینی فرد قرار داده می شود. شما عزیزان می توانید در وب سایت جراحان برتر مطالعه ای کامل در رابطه با جراحی بینی بدون تامپون نیز داشته باشید.
مزایا و معایب عمل باز ترمیمی
عمل جراحی بینی ترمیمی با توجه به عمل جراحی بینی اولیه قطعا سخت تر و پیچیده تر می باشد. در عمل جراحی بینی ترمیمی به روش باز پزشک جراح میدان دید وسیع تری را دارد و به راحتی می تواند تغییرات لازم را بر روی بینی اعمال کند. از میان مزایای دیگر این تکنیک می توان به موارد زیر اشاره کرد :
- امکان خطای کمتر به دلیل میدان دید وسیع
- امکان ایجاد تغییرات بیشتر به دلیل دسترسی آسان تر پزشک به ساختمان بینی
شاید برخی از افراد بیمار این تصور را داشته باشند که بخیه زدن بر روی کلوملا از مشکلات عمل جراحی بینی به روش باز می باشد، اما باید به شما گفت که اگر پزشک جراح با ظرافت و دقت لازم این عمل جراحی را انجام دهد هیچ اثری از بخیه باقی نمی ماند.
مراقبت های بعد از جراحی ترمیمی بینی چیست؟
به طور کلی مراقبت های بعد از عمل جراحی بینی ترمیمی برای افراد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. در ادامه شما را با مراقبت های بعد از عمل بینی آشنا خواهیم کرد با ما همراه باشید.
- افراد باید از دو هفته قبل از انجام عمل جراحی بینی خود مصرف دارو های رقیق کننده خون را از جمله آسپرین و برخی از مسکن ها را به طور کامل قطع کنند. مصرف این دارو ها موجب بروز خونریزی در زمان عمل جراحی بینی می شود.
- مصرف الکل و سیگار را از حداقل باید به مدت 2 هفته قبل از عمل جراحی بینی ترمیمی خود کنار بگذارید.
- افراد باید پروتئین را در رژیم غذایی خود حتما قرار دهند و از غذا هایی که سرشار از انرژی هستند حتما مصرف کنند.
- افراد باید بعد از عمل بینی خود مصرف نمک را به حداقل خود برسانند.
- یک شب پیش از انجام عمل جراحی بینی خود حتما استحمام کنید.
- به مدت 8 ساعت قبل از عمل بینی ترمیمی، خوردن و آشامیدن را حتما متوقف کنید. افراد باید در روز جراحی حتما ناشتا باشند.
- یک شب قبل از عمل جراحی زیبایی بینی ترمیمی، شام سبکی میل کنید. افراد باید روز عمل با یک نفر همراه در محل جراحی حضور پیدا کنید.
کلام آخر
از این که ما را تا آخر مقاله جراحی ترمیمی بینی چیست همراهی کردید از شما سپاس گزاریم همچنین اگر نظر و یا پیشنهادی در این زمینه دارید ممنون می شویم که با ما نیز در میان بگذارید. شما عزیزان همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و دریافت مشاوره رایگان از طریق راه های ارتباطی درج شده در وب سایت با متخصصین ما در ارتباط باشید.