بینی استخوانی

هزینه جراحی بینی استخوانی در غرب تهران

بسیاری از افراد به دلیل بد فرمی و بزرگ و مشکلات تنفسی از بینی خود رنج می برند که با جراحی بینی به راحتی می توان این مشکلات را بر طرف کرد. یکی از بیشترین نگرانی های افراد هنگامی که تصمیمی به انجام جراحی بینی می گیرند، هزینه جراحی بینی استخوانی در تهران  است. ما در این مقاله قصد داریم شما را با هزینه جراحی بینی استخوانی در غرب تهران آشنا کنیم. در ادامه همراه ما باشید.

بینی استخوانی چیست ؟

بینی های استخوانی شکل هرمی دارد و پوست بینی اینگونه افراد بسیار نازک تر از افرادی است که دارای بینی گوشتی هستند. هنگام جراحی بینی استخوانی ، جراح متخصص تغییرات کنترل شده ای بر روی تغییراتی که بر روی بینی استخوانی ایجاد می شود، دارد. نتیجه ی جراحی بینی استخوانی بسیار بهتر از بینی گوشتی است.

اصولا جراحی که دارای تجربه بالایی باشد، می تواند بسیاری از مشکلات مربوط به بینی استخوانی را درمان کند. در جراحی بینی استخوانی بیشترین فوکوس جراح روی پل پشت بینی هست . جنس پوست بینی و انعطاف پذیری ان مهمترین عامل در ایجاد نتایج جراحی بینی می باشد . جراح بینی اقدامات لازم را روی استخوان و غضروف بینی فرد انجام می دهد . بسته به شکل اولیه بینی فرد جراح بینی حجم غضروفهای بینی را کاهش و در موارد نیاز افزایش می دهد . در اکثر موارد جراح حجم استخوانهای بینی را در این نوع بینی کاهش می دهد.

 

بینی استخوانی چیست ؟

عوارض عمل بینی استخوانی

از جمله عوارض عمل بینی استخوانی می‌توان به مواردی مثل التهاب و ورم زیاد بر روی بینی، افزایش ضخامت پوست، عفونت محل برش‌ها، نیاز به ترمیم بینی، کوچک شدن سوراخ بینی‌ها، خونریزی و… اشاره کرد که با رعایت نکات لازم بعد از جراحی و مراجعه به یک پزشک ماهر و زبردست، این مشکلات و عوارض تا حدود زیادی کم خواهد شد.

انواع جراحی بینی استخوانی را نام ببرید؟

امروزه با استفاده از یک تکنولوژی ویژه و حرفه‌ای، پزشک و بیمار قادر خواهند بود که نتیجه‌ی نهایی جراحی بینی را قبل از انجام این کار مشاهده کنند. اقداماتی که در جراحی بینی‌ استخوانی طبیعی و یا جراحی بینی استخوانی فانتزی انجام می‌شود، به این صورت است که پزشک متخصص با برداشتن غضروف و استخوان بینی برای شکل دادن به آن، ایجاد یک برش داخلی و با یا خارجی در بینی بلند کردن پوست بینی، استخوان‌هایی که باعث ایجاد یک ظاهر نامناسب برای بینی می‌شود را برمی‌دارند و یا با ایجاد تغییراتی در این استخوان‌ها، ظاهر زیبایی را برای بینی به وجود می‌آورند.

چرا برخی از افراد دارای بینی استخوانی هستند؟

یکی از علل ایجاد بینی استخوانی رشد بیش از اندازه اجزای بینی به دلایل ژنتیکی می باشد، از دیگر عوامل می توان به ضربه های زمان کودکی فرد اشاره کرد که باعث رشد نامناسب در یک قسمت و توقف رشد در قسمت مجاور می شود.گاهی ضربه های وارده به بینی باعث فرورفتگی یا برجستگی روی پل بینی می شود . در بعضی افراد در اثر ضربه های وارده به بینی در گذشته رشد یک طرف بینی نسبت به طرف مقابل افزایش بیشتری داشته است که باعث انحراف بینی به یک سمت می شود.

در اکثر افراد زیبایی صورت باعث افزایش اعتماد به نفس آن ها می شود و چون بینی در مرکز صورت قرار دارد مورد توجه خود فرد و دیگران در نگاه اول قرار می گیرد. در افرادی که بصورت ژنتیک دارای بینی استخوانی هستند و یا دچار ضربه به بینی در زمان کودکی شده اند و دفورمیتی و بدشکلی بینی ایجاد شده است ممکن است زیبایی کل صورت تحت تاثیر این ناهماهنگی قرار گیرد.

 

عوارض عمل بینی استخوانی

 افراد برای جراحی بینی استخوانی چه شرایطی باید داشته باشند؟

ممکن است سوالی در ذهن افراد پیش بیاید که، چه کسانی واجد شرایط جراحی بینی استخوانی خود هستند؟ برای جراحی بینی‌های استخوانی باید یک سری ویژگی را مورد بررسی قرار داد. این جراحی باید بر روی افرادی انجام شود که، دارای بینی برآمده و قوز زیاد در بینی خود می‌باشند که علل مختلفی بر به وجود آمدن این برآمدگی و قوز حاکم می‌باشد که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به دلایل موروثی و ژنتیکی، وارد شدن ضربا‌ی محکم به بینی و یا رشد زیاد غضروف بینی می‌باشد.

افرادی که دارای بینی‌های برآمده هستند که این برآمدگی، باعث ایجاد فرمی ناپسند برای صورت شده و همچنین در بعضی مواقع باعث ایجاد مشکلات تنفسی می‌شود، لازم است که هر چه سریع‌تر به جراحی بینی خود اقدام کنند. علاوه بر آن افرادی که مشکلات انحرافی در بینی خود دارند که این مشکلات باعث به وجود آمدن سپتوم بینی می‌شوند، می‌توانند برای جراحی بینی خود به یک پزشک متخصص مراجعه کنند.

علت به وجود آمدن سپتوم، گاهی ژنتیکی و ارثی و گاهی نیز به دلیل شکستگی و آسیب دیدگی می‌باشد. بطور کلی افرادی که دارای ویژگی‌های بینی استخوانی از جمله داشتن یک استخوان باریک در بینی، برآمدگی، انحراف و قوز زیاد در بینی، بافت غضروفی محکم و همچنین دارای پوستی نازک و انعطاف پذیر هستند، می‌توانند برای جراحی بینی خود اقدام کنند. جراحی بینی‌هایی که دارای فرم استخوانی هستند، مزایا و عوارضی را به دنبال دارد که افراد قبل از اقدام به جراحی بینی خود لازم است که در باب این مزایا و عوارض اطلاعات لازم را داشته باشند.

هزینه جراحی بینی استخوانی در غرب تهران

هزینه جراحی بینی استخوانی در غرب تهران به بخش‌های زیر تقسیم می‌شود:

  •  هزینه‌های قبل از عمل
  •  هزینه دستمزد جراح
  •  هزینه متخصص بیهوشی
  •  هزینه بیمارستان و یا کلینیک
  • هزینه مواد غذایی موثر در بهبودی بعد از عمل بینی

هزینه های قبل از عمل

  • سی تی اسکن: سی ‌تی‌اسکن سینوس‌ها با استفاده از تجهیزات ویژه اشعه ایکس برای ارزیابی حفره‌های سینوسی پارانازال، فضاهای خالی و پر از هوا درون استخوان چهره اطراف حفره بینی می‌باشد. سی‌تی‌اسکن بدون درد، غیر تهاجمی و دقیق می‌باشد؛ همچنین مطمئن‌ترین روش تصویربرداری برای بررسی سینوس‌های تحریک پذیر و بهترین روش تصویربرداری برای سینوزیت است.
  • آزمایش خون: آزمایش خون به منظور کنترل کمبود آهن، قند خون، کم خونی، HIV و … انجام می‌گردد. طبق تعرفه سال 1399 آزمایش‌های PTT، PT، CBT، HIV و هپاتیت انجام می گیرد.
  • عکس آتلیه: عکس آتلیه‌ای با عکس سی تی اسکن صورت و سینوس متفاوت می‌باشد؛ به هیچ عنوان روتوش روی آن انجام نمی‌گردد تا دکتر معالج بتواند با استفاده از وضوح عکس، مشکلات بینی فرد را به طور مستقیم مشاهده کند. هزینه عکس آتلیه برای عیب‌یابی بینی بیمار به صورت مشخصی تعریف نشده است و بستگی به پزشک معالج دارد که چه تعرفه‌ای برای عکس آتلیه بیمار در نظر دارد.
  • قالب کنترلی: برخی از افراد نگران فرم بینی خود بعد از عمل بینی هستند، بیماران محترم می‌توانند با جراح خود به صورت مجازی فرم سه بعدی چهره بعد از عمل خود را مشاهده کنند و به عبارتی دیگر، هر آنچه را که در ذهن و تصورات خود دارند، به صورت مجازی و سه بعدی بررسی کنند تا بتوانند بهترین و زیباترین فرم بینی و چهره خود را با اطمینان انتخاب کنند.

 

هزینه دستمزد جراح: هزینه‌های متخصصین محترم گوش و حلق و بینی برای عمل بینی بسیار متغیر می‌باشد و بستگی به فاکتورهای زیر دارد:

1. مهارت و تجربه و سوابق جراح بینی: هر چه تجربه دکتر در عمل بینی بیشتر باشد، درصد خطا کمتر می‌شود و پزشک آشنایی بیشتری با چالش‌های حین عمل بینی خواهد داشت.

2. نوع بینی فرد: افرادی که بینی گوشتی و غضروفی دارند معمولاً هزینه بیشتری در مقابل افرادی که بینی استخوانی دارند پرداخت می‌کنند. کسانی که برای ترمیم مجدد بینی خود می‌خواهند عمل زیبایی انجام دهند، اگر جراحی توسط متخصص دیگری انجام شود، امکان پرداخت هزینه بیشتری نسبت به عمل اول برای متقاضی وجود دارد.

3. محل زندگی: به طور مثال هزینه عمل بینی در تهران با شهرستان‌های کوچک قابل مقایسه نیست. البته این نکته حائز اهمیت است که جراحان بینی به علت برخورداری از امکانات بهتر و بیشتر در شهرهای بزرگ در این شهرها اسکان دارند.

هزینه جراحی بینی استخوانی در غرب تهران

این نوع عمل بینی بستگی به برآمدگی استخوان پشت بینی دارد؛ البته مشروط بر این مسئله که پولیپ بینی و یا انحراف بینی شامل آن نشود، در صورت وجود پولیپ و انحراف هزینه افزایش خواهد یافت. قابل ذکر است که هزینه جراحی بینی استخوانی نسبت به جراحی بینی گوشتی کمتر می‌باشد.

پرداخت هزینه عمل بینی توسط بیمه

بیمه‌های درمانی معمولاً فقط هزینه انجام جراحی بینی را به خاطر اصلاح عملکرد بینی پوشش می‌دهند. برخی بیماران می‌توانند با پرداخت هزینه ماهانه بیمه از این خدمات استفاده کنند. معمولاً عمل جراحی بینی تحت پوشش بیمه برای بهبود عملکرد تنفسی بیمار انجام می‌شود. مواردی که در این نوع عمل جراحی اصلاح می‌شوند شامل موارد زیر هستند:

  •  تنگ شدن دهلیز بینی: در این مورد دیواره‌های جانبی بینی شروع به حرکت به سمت داخل می‌کنند و به این ترتیب راه تنفس فرد مسدود می‌شود. در این حالت جراحی اصلاح عملکرد بینی می‌تواند موقعیت این دیواره‌های جانبی را در محل مناسب آن‌ها تثبیت کند و به این ترتیب امکان تنفس راحت را در اختیار بیمار قرار دهد.
  • مخروط داخلی بزرگ در بینی: این مورد نیازمند حذف بخشی از بافت داخلی این مخروط است و می‌تواند در هر یک از دو طرف سوراخ‌های بینی قرار داشته باشد. این مخروط‌ها وظیفه تمیز کردن هوا را در زمان عبور آن از بینی بر عهده دارند. زمانی که این مخروط‌ها بسیار بزرگ باشند، می توانند از عبور هوا جلوگیری کنند. به این ترتیب جراح می‌تواند اندازه این مخروط‌ها را کوچک کند تا امکان تنفس مناسب برای فرد بیمار ایجاد شود.
  • شکسته شدن استخوان بینی: در این نوع جداره جدا کننده منافذ بینی منحرف شده و به یک طرف متمایل می‌شود که به این ترتیب جلوی تنفس صحیح فرد را می‌گیرد. برای استفاده از خدمات بیمه به منظور عمل جراحی اصلاحی بینی، جراح شما می‌تواند مدارک مورد نیاز را با استفاده از چند روش خاص در اختیار شما قرار دهد.

پرداخت هزینه عمل بینی توسط بیمه

هزینه متخصص بیهوشی برای عمل بینی

برخی از افراد تصور می‌کنند که بی‌حسی موضعی برای عمل بینی مناسب‌‌تر باشد، اما بیشتر متخصصین گوش و حلق و بینی روش بیهوشی کامل را تجویز می‌کنند؛ به دلیل این‌که بی‌حسی موضعی بار روانی زیادی برای بیمار دارد و به احتمال زیاد بعد از بین رفتن بی‌حسی موضعی، فرد درد زیادی در بینی خود احساس کند، ولی در بیهوشی کامل بیمار هیچ‌گونه دردی در هنگام عمل احساس نمی‌کند و با بی‌حرکت بودن بیمار، جراح تسلط بیشتری بر روی بینی فرد دارد.

  • هزینه متخصص بیهوشی برای عمل بینی تعرفه تعریفی متخصص شما برای عمل بینی می‌باشد.
  • هزینه بیمارستان و یا کلینیک برای جراحی زیبایی بینی
  • هزینه بیمارستان برای جراحی زیبایی بینی با هزینه کلینیک جراحی زیبایی بینی بسیار متفاوت است و همچنین با توجه به مکان انتخابی می‌تواند متغیر باشد.

هزینه مواد غذایی موثر در بهبود بعد از عمل بینی

متخصصین محترم قبل از عمل جراحی بینی نکاتی را که حتماً بعد از عمل بینی جهت بهبودی در روند جراحی فرد باید رعایت شود، در اختیار بیمار قرار خواهند داد و بعد از عمل بینی نسخه‌ای شامل قرص‌‌های ضد التهاب و کبودی پوست صورت و … برای بیمار خواهند نوشت، اما برای بهتر شدن روند بهبود تورم و کبودی صورت و جوش خوردن بخیه‌های اطراف بینی و جلوگیری از جوش‌‌های احتمالی ناشی از عوارض بیهوشی، بهتر است از مخلوط آناناس و کرفس و یا کرفس و آب هویج استفاده شود. از خوردن نمک که باعث کند شدن روند التیام ورم و کبودی پوست می‌شود خودداری فرمایید.

چه بینی هایی شامل بیمه می شوند؟

بیمه‌های درمانی معمولاً فقط هزینه انجام عمل جراحی بینی به خاطر اصلاح عملکرد بینی را پوشش می‌دهند. برخی بیماران می‌توانند با پرداخت هزینه ماهانه بیمه از این خدمات استفاده کنند. معمولاً عمل جراحی بینی تحت پوشش بیمه، برای بهبود عملکرد تنفسی بیمار انجام می‌شود.

پرداخت هزینه عمل بینی توسط بیمه

چه مراقبت هایی بعد از عمل بینی نیاز است؟

پس از عمل بینی گوشتی و یا استخوانی نیاز است مجموعه ای از مراقبت های حیاتی را رعایت کنید زیرا این نکات می تواند در کاهش عوارض پس از عمل و همینطور بهبود هرچه سریعتر بسیار کمک کننده باشند، بنابراین در ادامه لیستی از مهم ترین مواردی که باید بعد از عمل بینی رعایت کنید و توسط بهترین جراحان بینی مطرح می شود، اشاره شده است:

  • برنامه دارویی: برنامه دارویی خود را به دقت رعایت کنید، این عبارت بسیار  ساده و در عین حال مهم است که داروها و توصیه هایی که توسط پزشک تجویز شده را در زمان معین شده و به مقدار مناسب و مشخص شده مصرف نمایید.
  • پیاده روی: بعد از گذشت ۲ الی ۳ روز پس از عمل در صورت تایید پزشک می توانید پیاده روی آرامی داشته باشید.
  • شستشوی بینی: حداقل ۵ مرتبه در روز باید از سرم های شستشو جهت شستشوی عمل بینی استفاده نمایید.
  • چسب زدن بینی: نحوه اصولی چسب زدن بینی بعد از عمل بسیار مهم است، اوایل پزشک این کار را انجام می دهد اما به علت اینکه چسب مدت ها باید روی بینی باشد و در دوره های زمانی مشخص تعویض شود، بیمار باید نحوه چسب زدن اصولی را یاد بگیرد تا خود این کار را انجام دهد. در انتهای مقاله مراحل چسب زدن بینی توضیح داده شده است.
  • پماد: استفاده از پماد های تجویز شده جهت بهبودی زودتر در مناطق بخیه زده شده حداقل ۳ مرتبه در روز توصیه می شود.
  • عطسه کردن: عطسه کردن می تواند فشاری زیادی به بینی و بخیه های زده شده وارد کند بنابراین خوب است با دهان باز و به ارامی عطسه کنید تا به بینی فشار وارد نشود.
  • محدودیت سنی برای عمل بینی وجود دارد و اغلب توصیه می شود بیماری که تمایل به عمل بینی دارد فرم بینی اش به تکامل نسبی رسیده و غضروف و یا استخوان های بینی رشد کرده باشند، در صورتی که علت جراحی بینی درمانی بوده و یا به علت شکستگی بینی باشد در صورت تایید پزشک جراحی انجام خواهد شد.
  • تامپون: در صورتی که تامپون داشته باشید، زمان برداشتن آن به شما اطلاع داده می شود.
  • رانندگی: توصیه می شود به مدت ۲ هفته بعد از رینوپلاستی از رانندگی پرهیز نمایید.
  • مصرف سیگار: حداقل ۲ الی ۳ هفته قبل و بعد از راینوپلاستی نباید سیگار مصرف کنید زیرا نیکوتین موجود در سیگار منجر به کند شدن روند بهبودی شده و برخی از عوارض را پس از جراحی زیبایی بینی پدید می آورد.
  • مصرف آب به مقدار زیاد، به طور کلی بعد از هر جراحی توصیه می شود به مقدار کافی آب بنوشید.
  • مقاربت بعد از عمل بینی باید به مدت حداقل ۱۰ روز پرهیز شود.
  • در هفته اول بعد از عمل بینی بهتر است از شستشوی بینی خودداری نمایید، در صورتی که آتل مرطوب شود ممکن است منجر به عفونت  یا مشکلات پوستی شوید.
  • درمان سرخود بعد از عمل بینی امر بسیار مهمی است که به میزان مناسب و در زمان های مقرر شده مصرف شده و به دلیل وجود درد، کبودی و حتی خونریزی از مصرف دارو و روش های درمانی خانگی و خودسر پرهیز نمایید و حتما سریعا پزشک خود را در جریان بگذارید.
  • رژیم غذایی سبک، توصیه می شود بعد از عمل بینی از غذاهای سبک استفاده کنید که نیاز به جویدن زیاد نباشد تا به بینی فشار وارد نشود و مصرف غذاهای سبک باعث می شود سیستم گوارشی بهتر کار کرده و مواد بیهوشی زودتر از بدن خارج شوند.

کلام آخر

با تشکر از شما همراهان گرامی که ما را تا انتهای این مقاله همراهی کردید. در صورت داشتن نظر یا پیشنهاد می توانید آن را با ما به اشتراک بگذارید. امیدواریم که این مطالب برایتان مفید بوده باشد. اگر قصد دارید از هزینه جراحی بینی استخوانی در غرب تهران مطلع شوید، باید با شماره هایی که در سایت قرار گرفته است تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره (کلیک کنید)