هزینه جراحی بینی استخوانی در تهران
معمولا اولین نکته ای که ذهن فردی که تصمیم به انجام جراحی بینی را درگیر می کند هزینه جراحی بینی استخوانی در تهران است. قطعا شما نیز هزینه های بسیار بالا و پایین جراحی را شنیده اید. سوال اینجا است که چه فاکتورهایی بر هزینه جراحی بینی استخوانی در تهران تاثیر می گذارد؟
هزینه جراحی بینی استخوانی
عوامل مختلفی بر این قیمت گذاری عمل بینی تاثیر می گذارد که به شرح زیر است:
تجربه جراح: با توجه به تجربه و مهارت جراح و سابقه کاری او هزینه ها متفاوت است زیرا جراحی که چندین سال عمل بینی انجام داده است با چالش های هنگام عمل آشنایی کامل دارد و قطعا هزینه ی بیشتری دریافت می کند.
نوع بینی: بینی افراد سهم به سزایی در تعیین قیمت جراحی بینی دارد. افرادی که بینی گوشتی یا غضروفی دارند معمولا هزینه بیشتری برای عمل بینی پرداخت می کنند. اما هزینه جراحی بینی استخوانی معمولا کمی کمتر است. همچنین عمل ترمیمی بینی اگر توسط جراح دیگری(به غیر از جراح اول) انجام شود معمولا هزینه بیشتری از عمل اول دارد.
منطقه جغرافیایی: مانند خدمات دیگر هزینه جراحی بینی نیز با توجه به منطقه ی جغرافیایی متفاوت است. به طور مثال هزینه عمل بینی در تهران با شهرستان های کوچک قابل مقایسه نیست. البته این نکته حائز اهمیت است که جراحان بینی خوب به علت امکانات شهرهای بزرگ در این شهرها اسکان دارند.
آیا عمل بینی ارزان ارزش دارد؟
همانطور که گفته شد که جراحی بینی با کم ترین هزینه نیز انجام می شود. اما این عمل توسط چه جراحانی انجام می شود؟ عمل بینی ارزان می تواند عوامل مختلفی داشته باشد. رزیدنت هایی که به تازگی شروع به جراحی بینی کرده اند به منظور کسب تجربه، عمل بینی را با هزینه های بسیار کم در بیمارستان ها انجام می دهند. اما نکته قابل توجه اینکه قطعا چنین افرادی تجربه مواجهه با چالش های حین عمل را ندارند و بینی های مشابه بینی فرد را جراحی نکرده اند لذا انجام عمل توسط چنین افراد می تواند ریسک بالایی داشته باشد.
یکی دیگر از عوامل عمل بینی ارزان، انجام عمل های متعدد جراح در یک روز است. برخی از جراحان زیبایی عمل های بینی زیادی در یک روز انجام می دهند که این منجر به کاهش نرخ این جراحان می باشد که قطعا دقت و تمرکز در جراحی با این کار کاهش می یابد.
علل غوز و برآمدگی روی بینی
برآمدگی های روی بینی استخوانی می تواند به علل مختلفی به وجود بیاید که این علل در ادامه آمده است:
- عوامل ارثی: به صورت ژنتیکی و مادرزادی ممکن است بینی استخوانی و غضروفی به ارث برسد. در این موارد با رسیدن به سن بلوغ بزرگی بینی نمایان می شود.
- عوامل محیطی: بینی ممکن است به علت های مختلف و بر اثر ضربه دچار مشکل شود . عواملی مانند تصادف، ضربه در ورزش می تواند منجر به شکستگی بینی شود که در این موارد معمولا همراه با شکستگی، مشکلات تنفسی نیز برای فرد به وجود می آید.
روش های انجام جراحی بینی استخوانی
با توجه به نوع بینی عمل زیبایی بینی استخوانی به دو شکل بسته و باز انجام می شود.
عمل بینی به روش باز: عمل رینوپلاستی باز برای ایجاد تغییرات اساسی در ظاهر بینی مورد استفاده قرار می گیرد. در طول این جراحی، جراح با برش تیغه و پره های بینی می تواند با جزییات بر روی آناتومی بینی کار کند. از فواید این روش می توان به تسلط کامل جراح به غضروف و ساختار بینی اشاره کرد که کنترل و دقت وی را دوچندان می کند.
عمل بینی به روش بسته: در عمل بینی بسته تیغه بینی برشی ندارد و برش ها در داخل بینی انجام می شود. در ادامه مانند روش باز استخوان از غضروف و استخوان جدا می شود تغییرات مدنظر اعمال می شود. از مزایای این روش می توان به عدم ایجاد زخم بر روی تیغه بینی، زمان کمتر جراحی، تورم کمتر و بهبودی سریع تر اشاره کرد. در نهایت جراح شما با توجه به نوع بینی تصمیم می گیرد که کدام روش برای انجام جراحی بینی شما مناسب است.
عمل زیبایی بینی استخوانی چند درصد موفقیت دارد؟
انجام جراحی بینی استخوانی به دلیل پوست نازک تر بینی استخوانی به مراتب از بینی گوشتی آسان تر است. البته باید در نظر داشت بینی هایی که از ترکیب استخوان و غضروف تشکیل شده اند کار جراح را سخت می کنند اما در کل می توان گفت جراحی زیبایی بینی استخوانی از نوع گوشتی آسان تر است و نتیجه مطلوب تری به همراه دارد.
به بیان دیگر می توان گفت هر قدر استخوان و غضروف های محکم بینی بیشتر باشد احتمال اینکه فرد به نتیجه دلخواه خود برسد بیشتر است اما نمی توان درصد دقیقی به بیمار برای موفقیت بینی استخوانی اعلام کرد.
آیا نازک بودن پوست بینی تاثیری بر نتیجه ی جراحی دارد؟
همانطور که ضخیم بودن پوست بینی می تواند عمل بینی طبیعی را دچار مشکل کند بیش از حد نازک بودن پوست بینی نیز می تواند جراح را با مشکل رو به رو کند. نکته مثبت نازک بودن پوست بینی در عمل زیبایی بینی استخوانی تورم کمتر و به جا نماندن زخم جای برش بعد از عمل بینی است.
اما نکته منفی نازک بودن پوست این است که کوچک ترین مشکل بعد از عمل بینی در پوست های نازک خود را نشان می دهند و آشکار هستند. بزرگ ترین چالش جراح برای متقاضیان با پوست نازک، جراحی بینی بدون عیب و نقص است زیرا هیچ نقصی زیر پوست نازک پنهان نمی ماند. به همین دلیل توصیه می شود جراحی را انتخاب کنید که در نمونه های کار او مشابه بینی خود را مشاهده کرده اید ، زیرا این جراح با چالش های هنگام عمل بینی شما آشنا است و می تواند شما را به نتیجه دلخواهتان برساند.
جراحی بینی استخوانی با لیزر
زمانی که حرف از عمل بینی با لیزر می شود، افراد عملی بدون خونریزی و درد را تصور می کنند و این یک ترفند برای بازاریابی در دنیای جراحی پلاستیک است. اما آیا می توان استخوان و غضروف های سفت بینی را با لیزر شکل داد؟ جواب به طور قاطعانه خیر است. از لیزر می توان برای اصلاح آکنه های بینی و یا ترمیم پوست آن بهره برد اما برای تغییر شکل بینی روش مناسبی نیست و اغلب پزشکان جراحی بر این عقیده هستند که عمل بینی با لیزر فقط جنبه بازاریابی و تبلیغاتی دارد و کمکی نخواهد کرد.
عوارض جراحی بینی استخوانی
هر عمل جراحی ممکن است عوارضی را به همراه داشته باشد . به همین دلیل سلامتی شما باید هم برای خودتان و هم جراح در اولویت باشد. عمل جراحی بینی جز کم ریسک ترین جراحی ها است اما عوارضی که در هر عمل جراحی می تواند رخ دهد شامل خون ریزی، عفونت، واکنش جانبی به بیهوشی و هماتوم (زمانی که خون زیر پوست جمع می شود) می باشد. به طور اختصاصی در عمل زیبایی بینی استخوانی، عوارضی مانند بی حسی، خونریزی بینی، ورم ، زخم داخلی بینی و آسیب به عصب بینی می تواند رخ دهد. انتخاب جراح با تجربه و مناسب و تیم جراحی حرفه ای می تواند این عوارض را به حداقل برساند. همچنین مراقبت های قبل و بعد از عمل می تواند به کاهش حداکثری این عوارض کمک کند.
برخی عوارض جراحی بینی استخوانی ممکن است رخ دهد که جای نگرانی ندارد و گذرا است:
- درد بعد از عمل: به دلیل تراشیده شدن استخوان و غضروف ها در عمل بینی بعد از عمل شما در نواحی مورد نظر دردی را احساس خواهید کرد. این درد کاملا گذراست و با مصرف مسکن هایی که پزشک برای شما تجویز می کند قابل کنترل است.
- ورم: یکی از رایج ترین عوارض جانبی رینوپلاستی ورم در اطراف چشم و بینی است. تورم در روزهای پس از جراحی بیشتر قابل ملاحظه است، اما بعد از حدود دو هفته کاهش می یابد. با این وجود مهم است که توجه داشته باشیم که بعضی از تورم های جزئی ممکن است تا شش ماه بعد از عمل جراحی بینی ادامه داشته باشد. نتایج نهایی رینوپلاستی یا جراحی بینی معمولا بعد از یک سال دیده می شود.
- کبودی: کبودی یکی دیگر از عوارض جانبی است که اغلب با عمل بینی استخوانی همراه است. میزان کبودی که به دنبال جراحی است بستگی به حساسیت بیمار و میزان عمل جراحی دارد. این کبودی معمولا در ناحیه اطراف چشم قرار دارد و می تواند تا ۱۰ روز طول بکشد. در حالی که کبودی نشانه ای از عوارض جدی تر نیست، شما باید وضعیت خود را در روزهای بعد از جراحی نظارت کنید. اگر چیزی غیر طبیعی به نظر می رسد، پزشک می تواند به شما در مورد اینکه آیا در کنار استراحت اقدامات دیگری برای بهبودی لازم است یا خیر کمک کند.
- برگشت برآمدگی بینی بعد از عمل: در موارد نادر ممکن است برجستگی و غوز بینی بعد از عمل باقی بماند که با ترمیم جزیی قابل حل است. مراقبت درست بعد از عمل بینی و وارد نشدن ضربه به آن می تواند این احتمال را به حداقل برساند.
چه سنی مناسب عمل بینی است؟
همان طور که گفته شد در صورتی که بینی رشد کامل نکرده باشد، احتمال تغییر شکل بینی بعد از جراحی وجود دارد. بنابراین لازم دانستیم درباره سن مناسب جراحی بینی توضیحاتی ارائه دهیم. بینی در دوران بلوغ رشد می کند. بنابراین تا پایان دوران بلوغ باید صبر نمود. جراحی زیبایی بینی قبل از رشد کامل بینی به هیچ عنوان توصیه نمی گردد. در صورتی که جراحی بینی قبل از تکامل شکل بینی انجام گیرد، احتمال تغییر شکل بینی و بزرگ شدن قوز بینی بعد از جراحی بسیار بالاست.
نکات مهم درباره جراحی بینی استخوانی
لازم است که از منابع اینترنتی درباره پزشک مورد نظر خود تحقیق کنید و نمونه کارهای قبل و بعد از جراحی را مشاهده کنید. با دیدن نمونه کارها می توانید تبحر جراح را بررسی کنید.
- جلسه معاینه و مشاوره قبل از جراحی: قبل از انجام جراحی نیاز است که ساختار داخلی بینی و ظاهر و کیفیت غضروف بینی مورد بررسی قرار گیرند. همچنین نیاز است که بیمار درباره مشکلاتی که دارد و اهداف خود از جراحی با پزشک مشورت کند. بنابراین این جلسه بسیار الزامی است.
- عدم مصرف برخی داروها: نیاز است که از مصرف برخی داروها پرهیز شود. برای مثال مصرف داروهای رقیق کننده خون (مانند آسپیرین) و داروهای گیاهی و هربال باید از یک ماه قبل از جراحی قطع شوند.
- عدم مصرف دخانیات و نوشیدنی های الکلی: مصرف نوشیدنی های الکلی و دخانیات باید از یک ماه قبل از جراحی تا یک ماه بعد از جراحی قطع شود. این مواد می توانند باعث به تعویق انداختن ترمیم بینی بعد از جراحی شوند.
مراحل انجام جراحی بینی استخوانی
- مرحله اول: جراحی بینی استخوانی در اغلب موارد با بیهوشی انجام می گیرد. در موارد نادری می توان جراحی بینی استخوانی را با بی حسی موضعی انجام داد که این مورد به ترجیح پزشک و بیمار بستگی دارد. در بسیاری از موارد نمی توان جراحی بینی را با بی حسی انجام داد.
- مرحله دوم: در صورتی که جراحی به شیوه باز باشد، برش ها در زیر تیغه بینی و اطراف بینی ایجاد می شوند و پوست روی بینی کاملاً برداشته می شود. ولی اگر جراحی به شیوه بسته باشد، برش ها در داخل بینی ایجاد می شوند و تغییرات اعمال می گردد.
- مرحله سوم: در بینی های استخوانی قوز ناشی از بزرگی استخوان تیغه بینی است. برای از بین بردن قوز بینی لازم است که استخوان اضافه شکسته و تراشیده شود. به این ترتیب بعد از اینکه پوست روی استخوان بینی قرار بگیرد، ظاهر صافی برای پل بینی فراهم می شود. شکستگی بینی در این مرحله اصلاح می شود.
- مرحله چهارم: معمولاً بینی های استخوانی نوک افتاده و سرپایینی دارند. در جراحی بینی نیاز است که این افتادگی اصلاح شود. به این منظور جهت دهی مناسبی به نوک بینی داده می شود و غضروف های اضافی بریده می شوند. بینی های استخوانی غضروف های مستحکمی دارند و در این جراحی برعکس جراحی بینی گوشتی نیازی به استفاده از پیوند غضروف نیست.
- مرحله پنجم: در صورتی که بینی ضربه دیده باشد و یا مشکلات ساختاری مانند مشکلات تنفسی داشته باشد، نیاز است که اصلاح ساختار بینی هم انجام گیرد. در جلسه معاینه قبل از جراحی تمامی مشکلات ساختاری بررسی می شوند و به بیمار گفته می شود. همچنین در صورتی که بیمار مشکلات تنفسی داشته باشد، باید پزشک را در جریان قرار دهد.
- مرحله ششم: پوست به آرامی روی بینی قرار می گیرد. در صورتی که جراحی بینی به شیوه بسته باشد، نیازی به این کار نیست زیرا پوست روی بینی جدا نمی شود. ولی در جراحی بینی به روش باز این اقدام قبل از بخیه زدن انجام می گیرد. در اغلب موارد نیاز است که مقداری از پوست بریده شود.
- مرحله هفتم: برای اینکه نواحی برش زده شده بسته شوند، از بخیه های جذب شونده یا معمولی استفاده می شود تا ناحیه بسته شود. بخیه های جذب شونده نیازی به کشیدن ندارند و به مرور توسط بدن جذب می شود. ولی بخیه های غیر جذبی یا معمولی نیاز به کشیدن دارند. معمولاً بخیه های داخلی بینی از نوع غیر جذبی هستند و در مدت زمان مشخصی بعد از جراحی نیاز است که کشیده شوند.
- مرحله هشتم: در صورت صلاحدید پزشک در برخی موارد نیاز است که برای شکل گیری مناسب مجراهای بینی از تامپون استفاده شود. تامپون ها به مدت سه تا پنج روز در دو مجرای بینی قرار می گیرند و سپس کشیده می شوند. نقش تامپون در جراحی بینی می تواند خیلی مهم باشد.
- مرحله نهم: برای اینکه از بینی محافظت شود و ضربه های احتمالی که به بینی وارد می شوند شکل و ساختار بینی را به هم نریزند، نیاز است که از اسپلینت روی بینی استفاده شود. باید ها و نبایدهای جراحی بینی بعد از به هوش آمدن بیمار به وی یا همراه گفته می شود.
اقدامات قبل از جراحی بینی استخوانی
- یکی از مهم ترین اقدامات قبل از جراحی بینی استخوانی انتخاب جراح بینی خوب و با تجربه می باشد.
- پس از انتخاب جراح بینی مورد نظر برای مشاوره به او مراجعه کنید و تمامی انتظارات خود را از جراحی زیبایی بینی به او بگویید تا او به خوبی شما را راهنمایی کند.
- برای اطمینان از انتخاب خود نمونه کارهای جراح بینی مورد نظر را در آلبومی که در مطب دارد مشاهده کنید.
- در صورتی که به دارو و مواد غذایی حساسیت دارید به اطلاع جراح بینی خود برسانید.
- در صورتی که مبتلا به بیماری هستید و دارو استفاده می کنید به جراح بینی خود بگویید.
- آزمایشاتی را که جراح بینی برای تان تجویز کرده است ، انجام دهید.
- از تمامی جهات بینی خود فتوگرافی تهیه کنید تا بتوانید نتیجه را قبل از جراحی بینی مقایسه کنید.
- از دو هفته قبل از جراحی بینی از مصرف داروهای گیاهی و داروهایی همچون وارفامین و آسپرین که باعث رقیق شدن خون می شود اجتناب کنید.
- از دو هفته قبل از جراحی بینی از مصرف الکل و استعمال دخانیات بپرهیزید، زیرا نیکوتین موجود در قلیان و سیگار باعث تنگ شدن عروق خونی شده و در گردش خون اختلال ایجاد می کند.
- آقایان برای جراحی بینی بهتر است ریش و سبیل خود را بتراشند.
- بانوان بدون آرایش صورت و لاک ناخن برای جراحی بینی مراجعه کنند.
- از 8 ساعت قبل از جراحی بینی فرد چیزی میل نکند و ناشتا برای عمل جراحی بینی مراجعه کند.
کلام آخر
با سپاس از شما همراهان گرامی که ما را تا انتهای این مقاله همراهی کردید. در صورت داشتن نظر یا پیشنهاد می توانید آن را با ما به اشتراک بگذارید.