بینی استخوانی

طریقه چسب زدن بینی استخوانی

ما در این مقاله سعی داریم شما را با طریقه چسب زدن بینی استخوانی آشنا کنیم. بینی در عضو صورت صورت قرار دارد و یکی از اعضای مهم در صورت است که باعث زیبایی در چهره می شود. امروزه جراحی بینی کی از پرطرفدارترین جراحی های زیبایی است که بسیاری از افراد به آن علاقه دارند و در هر سن و جنسیتی از این روش استفاده می کنند. جراحی بینی مراقبت هایی دارد که افراد باید به آن توجه زیادی داشته باشند. یکی از این مراقبت ها چسب زدن بینی است که در جراحی بینی اهمیت زیادی دارد. برای آشنا شدن با طریقه چسب زدن بینی استخوانی با ما همراه باشید.

جراحی بینی چیست ؟

همه افراد زیبا هستند و زیباتر شدن را دوست دارند و از روش های زیادی برای این زیبایی استفاده می کنند که یکی از این روش ها جراحی بینی است. جراحی بینی در هر سن و سالی و هر جنسیتی می توان جراحی کرد اما بیشتر در سن پایین این جراحی صورت می گیرد که بیشتر نوجوانان به این جراحی علاقه دارند و با جراحی بینی اعتماد به نفس آن ها افزایش می یابد. با جراحی بینی می توان در ساختار بینی و ظاهر افراد تغییراتی به وجود آورد و باعث زیباتر شدن افراد می شود. برای مثال با جراحی می توان تغییراتی مثل کوچک یا بزرگ کردن سایز بینی، کوچک کردن سایز بینی، تغییر در زاویه بینی و فاصله بینی با لب، برداشتن قوز و برآمدگی روی بینی و انحراف بینی تغییراتی است که در بینی می توان انجام داد. جراحی بینی در چهره افراد تاثیر بسزایی دارد.  درصد کمی از افراد هستند که برای از بین بردن مشکلات دست به جراحی می زنند. بیشتر ایرادات و اشکالاتی که بینی دارد و افراد برای برطرف کردن ان دست به جراحی می زنند انحراف و پولیپ است زیرا این مشکلات باعث مشکلات تنفسی می شود و افراد از این بابت رنج می برند و باعث می شود در فعالیت های روزانه افراد مثل ورزش کردن و خوابیدن مشکلاتی به وجود بیاورد. بعضی از افراد هم برای زیبایی دست به انجام این جراحی می زنند.

جراحی بینی چیست ؟

دلیل انجام جراحی بینی چیست ؟

بینی کی از مهم ترین عضو در صورت است که باعث زیبایی بیشتر چهره می شود. این زیبایی از نظر هر فردی فرق می کند. بینی های بزرگ و گوشتی، بینی های انحراف دار مشکلاتی است که زیاد دیده می شود. بهترین راه برای اینکه از این مشکلات رها شوید جراح بینی است. جراحی بینی یا رینوپلاستی یکی از جراحی هایی است که طرفدار زیادی دارد که برای زیباتر شدن بینی و از بین رفتن مشکلات است. بیشتر افرادی که جراحی بینی انجام می دهند برای زیباتر شدن دست به انجام جراحی می زنند. جراحی بینی می تواند شکستگی، کج بودن و سپتوم، پولیپ، انحراف را از بین ببرد.

جراحی بینی چه تاثیراتی در ظاهر افراد دارد ؟

جراحی بینی می توان در زیبایی افراد تاثیر گذار باشد و باعث اعتماد به نفس در افراد می شود. جراحی بینی می تواند باعث تغییر سایز بینی، باعث برطرف شدن انحراف و پولیپ بینی، باعث تغییر ظاهر بینی گوشتی و استخوانی، تغییر در سایز سوراخ های بینی، از بین رفتن قوز بینی شود.

تاریخچه جراحی بینی

بینی عضوی است که باید با همه اجزای صورت هماهنگ باشد زیرا تناسب بینی با اعضای صورت بسیار مهم است. جراحی بینی از همان اول پیشرفته نبوده است. تاریخچه جراحی بینی به هزار قبل بر می گردد. اولین کشوری که جراحی بینی را انجام داد کشور هند قدیم بود. در آن زمان مجازات افرادی که دزدی می کردند این بود که نوک بینی آن ها قطع شود به همین علت فردی به اسم سوشروتا بینی این افراد را به پوست پیشانی آن ها پیوند می زد. اتفاقاتی مثل گاز گرفتن بینی با حیوانات وحشی و جنگ موجب می شود افراد بینی خود را از دست بدهند این پزشک با این روش توانست بینی آن ها را جراحی کند. در قرن 16 میلادی یک پزشک ایتالیایی برای افرادی که در جنگ بینی خود را از دست می دادند پوست بازویشان را بینی آن ها پیوند می زد تا خون از راه پوست به بینی انتقال یابد. این روش خیلی خشن و ترسناک به نظر می رسد اما تحول بزرگی در زمینه علم پزشکی است. این پزشک را پدر جراحی بینی می دانند.

چه افرادی می توانند جراحی بینی انجام دهند ؟ 

همه افراد در هر سن و سالی می توانند جراحی بینی انجام دهند به جز افرادی که بیماری های خاصی داشته باشند. افرادی که قوز بینی، کجی و انحراف بینی، افتادگی نوک بینی دارند و افرادی که می خواهند پهن بودن نوک بینی را از بین ببرند، افرادی که می خواهند گوشت اضافه و زیاد بینی را از بین ببردند، افرادی که می خواهند فرم بینی را اصلاح کنند می توانند از جراحی بینی استفاده کنند.

چه افرادی نمی توانند جراحی بینی انجام دهند ؟

بعضی از افراد نمی توانند به دلایلی جراحی بین انجام دهند و جراحی بینی برای آن ها ممنوعیت دارد. در ادامه با این افراد آشنا می شویم :

  • افراد سیگاری که در طول روز تعداد زیادی سیگار می کشند.
  • افراد مبتلا به چاقی شدید
  • خانم هایی که کمتر از 6 ماه از زایمان آن ها می گذرد.
  • زنان باردار
  • افرادی که به دلیل روانی فرم بینی خود را نامناسب می بینند.
  • افراد مبتلا به بیماری های انعقاد خون
  • کسانی که عمل بینی اولیه آن ها کمتر از 1 سال پیش انجام شده است.
  • خانم های زیر 16 سال و آقایان زیر 18 سال
  • افراد مبتلا به بیماری های خاص مانند سرطان یا دیابت
  • افرادی که به صورت حرفه ای یا غیر حرفه ای ورزش های سنگین و مبارزه ای مانند تکواندو، بوکس، کشتی و … انجام می دهند.

مدل های جراحی بینی

جراحی بینی به سه مدل جراحی بینی طبیعی ، جراحی بینی فانتزی، جراحی بینی نیمه فانتزی تقسیم می شود که در ادامه به آن می پردازیم :

جراحی بینی طبیعی :

از این روش فقط برای از بین بردن ایرادات بینی استفاده نمی شود بلکه برای ظاهر طبیعی بینی  از این روش استفاده می کنند. این روش می توان مشکلات بینی را از بین ببرد  و فرم طبیعی به بین شما بدهد. بیشتر آقایان خواستار این روش جراحی هستند.

جراحی بینی فانتزی : 

این روش یکی از روش های است که بیشتری افراد به ان علاقه دارند و می خواهند بینی فانتزی یا عروسکی داشته باشند. برای انجام دادن این روش در انتخاب پزشک دقت کنید زیرا در این روش پزشک باید تجربه و دقت زیادی داشته باشد و تناسب بین بینی و لب یکسان باشد زیرا اگر این تناسب هماهنگ نباشد بینی حالت خوکی شکل می گیرد و امکان دارد باعث به وجود آمدن مشکلات تنفسی شود.

جراحی بینی نیمه فانتزی : 

بیشتر خانم ها خواستار این روش جراحی بینی هستند و به آن علاقه دارند. این روش ویژگی هایی هر دو روش بالا را دارا است زیرا شما یک بینی طبیعی با مقداری قوس کم روی بینی دارید.

جراحی بینی روی بینی های گوشتی و استخوانی: 

برای این که متوجه شوید شما بینی استخوانی یا گوشتی دارید باید نزد پزشک معاینه شوید. بینی هایی که غضروف محکم تری دارند و لایه های چربی کمی در زیر پوست آن ها وجود دارد و پره های نازکی دارند بینی آن ها استخوانی است. اما بینی هایی که غضروف نرم و ضعیف و نوک بینی پهن و افتاده ای دارند و غدد چربی در زیر پوست ان ها زیاد است به آن بینی ها بینی های گوشتی می گویند. جراحی بینی استخوانی راحت تر است و نتیجه بهتری دارد زیرا غضروف محکمی دارد و تراشیدنش راحت تر است. اما این کار در بینی های گوشتی سخت تر است. جراحی بینی در بینی های استخوانی برای از بین رفتن قوز بینی، رفع پولیپ، کوچک شدن سایز بینی استفاده می شود.

جراحی بینی در بینی های گوشتی سخت تر از بینی های استخوانی است زیرا غضروف آن نرم است و تراشیدن آن سخت است. برای اینکه نتیجه بهتری باید استحکام بینی را تقویت کنید. یکی از مراحل برای اینکه نتیجه بهتری از جراحی بینی بگرید برداشتن لایه چربی است زیرا بینی های گوشتی غدد چربی زیادی دارند.  برای گرفتن نتیجه باید کمی صبر کنید.

مدل های جراحی بینی

ویژگی های بینی استخوانی و بینی گوشتی : 

برای این که نتیجه بهتری از جراحی بینی گوشتی بگیرید، باید کمی صبر کنید زیرا دوران نقاهت جراحی بینی نیاز به زمان زیادی دارد. بینی های استخوانی نتیجه بهتری دارند و زودتر به نتیجه می رسید. بینی هایی که پوست نازک و غضروف سفتی دارند استخوانی هستند. بینی های استخوانی برای از بین بردن قوز روی بینی و برآمدگی آن دست به جراحی بینی می زنند. بینی گوشتی پوست ضخیمی دارند و غضروف ضعیف و نرم و نوک پهن و غدد چربی روی بینی وجود دارد. جراحی بینی گوشتی می تواند باعث از بین رفتن افتادگی نوک بینی شود و پهن بودن نوک بینی را از بین می برد. جراحی بینی برای بینی های استخوانی آسان تر است و نتیجه ان بهتر است. بینی های استخوانی غضروف محکمی دارند و تراشیدن آن راحت تر است.

سن مناسب برای جراحی بینی : 

سن مناسب برای جراحی بینی سنی است که بعد از بلوغ باشد زیرا در دوران بلوغ بینی در حال رشد است و با جراحی امکان دارد به حالت اولیه برگردد و نتیجه درستی از جراحی خود نگیرید به همین دلیل باید بعد از تمام شدن دوران بلوغ اقدام به جراحی بینی کنید. در دوران بلوغ بیشتر جوانان فکر می کنند ظاهر زشتی دارند و باعث کاهش اعتماد به نفس در افراد می شود. به همین دیلی بعد از بسته شدن صفحات رشد بینی می توانید جراحی بینی انجام دهید. بسته شدن صفحات بینی در دختران در سن 15 سالگی و در پسران در سن 17 سالگی بسته می شود. بهترین سن برای جراحی در دختران در 16 سالگی و در پسران در سن 17 سالگی است.

اقدامات قبل از جراحی بینی : 

  • سعی کنید از دو هفته قبل از جراحی بینی مصرف دخانیات مثل سیگار و قلیان را قطع کنید.
  • 8 ساعت قبل از جراحی بینی باید ناشتا باشید و از خوردن و آشامیدن پرهیز کنید.
  • بعضی از قرص های مسکن باعث افزایش خونریزی می شود. قرص هایی مثل آسپرین و پروفن این تاثیر را دارند. سعی کنید قبل از جراحی بینی از این قرص ها استفاده نکنید.
  • قبل از جراحی مراقبت سلامتی خود باشید که سرما نخورید در غیر این صورت جراحی شما با تاخیر انجام می شود.

اقدامات بعد از جراحی بینی

برای اینکه نتیجه بهتری از جراحی بینی داشته باشید باید مراقبت هایی را انجام دهید که در ادامه با مراقبت های بعد از جراحی بینی می پردازیم :

  • تا یک ماه بعد از عمل بینی از عینک استفاده نکنید زیرا استفاده از عینک به بینی شما فشار وارد می کند و امکان دارد روی شکل بینی شما  تاثیرگذار باشد.
  • سعی کنید کمتر بخندید تا به بینی فشار وارد نشود.
  • هنگامی که در بینی شما پد قرار دارد و پانسمان دارید با دهان نفس بکشید.
  • برای نوشیدن مایعات از نی استفاده نکنید زیرا این کار نیاز به نفس بیشتر دارد که به بینی شما فشار بیشتری وارد می کند.
  • بعد از جراحی بینی باید دراز بکشید و استراحت کنید و سرتان بالاتر از شانه قرار بگیرد.
  • پزشک برای حفظ شکل بینی و محافظت از آن برای شما گچ بینی استفاده می کند.
  • از غذاهای مایع و پوره شده استفاده کنید زیرا جویدن و گاز زدن برای شما سخت خواهد بود.
  • هنگامی که بینی شما پانسمان دارد ایستاده زیر دوش قرار نگیرید.
  • سعی کنید به آرامی مسواک بزنید و به لب بالا فشار وارد نکنید.
  • از میوه و سبزیجات استفاده کنید.
  • بعد از مرخص شدن از بیمارستان مراقبت هایی که در منزل انجام می دهید می تواند در دوران نقاهت شما تاثیر گذار باشد.
  • روش طریقه چسب زدن بینی استخوانی را از پزشک خود بپرسید.
  • از انجام فعالیت های سنگین مانند ورزش خودداری کنید. اما بعد از 3 تا 4 هفته می توانید فعالیت خود را شروع کنید.
  • از گاز زدن و جویدن غذا خودداری کنید. این کار به بینی شما فشار وارد می کند و باعث خونریزی می شود.
  • هنگامی که بینی شما دارای پانسمان است برای حمام کردن ایستاده زیر دوش قرار نگیرید.
  • حتما روی تخت دراز بکشید و سرتان را بالاتر از شانه قرار دهید. این کار باعث کاهش خونریزی می شود.
  • تا 2 هفته بعد از جراحی بینی سر خود را بالا نگه دارید. شب ها هنگام خوابیدن زیر سر خود از چند بالش استفاده کنید.این کار باعث می شود خونریزی شما کمتر شود.

بینی گوشتی را می توان جراحی کرد ؟

بیشتر افراد به بینی هایی که بزرگ است بینی گوشتی می گویند اما امکان دارد بزرگی نوک بینی به دلیل غضروف بزرگ باشد که از نظر پزشک این نوع بینی گوشتی نیست. اما بزرگی نوک بینی امکان دارد به دلیل چربی زیاد زیر پوست یا پوست ضخیم باشد و این نوع بینی گوشتی است. بیشتر بینی های گوشتی می توانند جراحی بینی انجام دهند فقط باید در بعضی از کارها ملاحظه کنند که پزشک باید این موارد را در نظر بگیرد و با صحبت بیشتر با بیمار انتظارات او را برآورده کند و نسبت به این انتظارات نتیجه جراحی را بررسی کند که بتواند به نتیجه ای که بیمار انتظار دارد برسد.

آیا بینی بعد از جراحی به حالت اول بر می گردد ؟

بینی عمل شده حدود 2 ماه زمان نیاز دارد که ترمیم شده یا جوش بخورد و در این زمان تحت تاثیر جاذبه زمین بینی به سمت پایین و ناحیه قبلی خود کشیده می شود و اگر لازم باشد پزشک توصیه هایی مثل زدن چسب یا ماساژ به بیمار می دهد که از این اتفاق جلوگیری شود و بعد از این مدت دیگر بینی به سمت پایین کشیده نمی شود. بعد از جراحی بینی امکان دارد دچار ورم شوید که مقدار آن به نوع عمل پزشک و جنس پوست بستگی دارد و برای اینکه این ورم کاملا از بین برود 1سال زمان نیاز دارد.  بینی بعد از عمل از نظر شکل ظاهری تا 1 سال تغییر می کند که نتیجه این تغییرات می تواند خوب و بد باشد. اما بعد از بینی شکل ثابتی پیدا می کند و تغییر نمی کند و می توان گفت که عمل بینی جز جراحی های است که تا آخر عمر نتیجه آن باقی می ماند.

آیا می توان هم زمان جراحی بینی و پولیپ بینی انجام داد ؟

پولیپ رشد بیش از اندازه مخاط داخل بینی است که توسط آلرژن ها یا همان مواد حساسیت زا ایجاد می شود و فضای داخل بینی را اشغال می کنند. به دلیل کاهش فضای داخل حفره بینی جریان هوا داخل بینی با مقاومت روبرو می شود و فرد احساس گرفتگی بینی می کند. این پولیپ ها معمولا فضای داخل بینی و سینوس ها را اشغال می کنند و افراد به غیر از گرفتگی بینی حس بویایی آن ها کاهش می باید و احساس سر درد و فشار در صورت و خلط پشت حلق می کنند. انجام آندوسکوپی بینی و سینوس ها به همراه جراحی زیبایی بینی امکان پذیر است.

طریقه چسب زدن بینی استخوانی

اول بینی را با یک پنبه آغشته به الکل تمیز کنید و اولین چسب را در محل بالایی نوک بینی بزنید طوری که نوک بینی خارج از چسب باشد. چسب دوم از قسمت میانی چسب زیرین به سمت بالای بینی زده می شود. برای اینکه میزان فشاری که روی پوست بینی وارد می شود مناسب باشد باید دو طرف چسب با دست گرفته شود و فشار را اول در بخش مرکزی چسب وارد کنید و در اطراف پخش کنید و به همین شکل چسب زدن بینی تا بخش بالایی بینی ادامه داده می شود و هر چسبی نصف چسب زیرین آن را می پوشاند. معمولا بینی همه افراد به چهار چسب برای چسب زدن نیاز دارد.

چسب بعدی باید به زیر بینی زده شود و باید به درستی زده شود زیرا چسب زدن درست در این قسمت موجب می شود تورم بینی زودتر از بین برود و چسب زدن در این ناحیه از اهمیت زیادی دارد. این چسب می تواند قسمت های جانبی بینی را بپوشاند. از فشار بیش از اندازه چسب در این قسمت باید بپرهیزید زیرا فشار بیش از اندازه  می تواند موجب ایجاد اختلالاتی در قسمت های تحتانی بینی بیمار شود. سوراخ های بینی بیمار باید آزاد باشد. روی چسب تحتانی بینی برش ایجاد شده  و چسب هایی برای محافظت از چسب های زیرین روی آن ها زده می شود. در مرحله آخر یک لایه دیگر از چسب به همان شکل قبلی روی لایه های زیرین چسب زده می شود. امیدوارم که با طریقه چسب زدن بینی استخوانی آشنا شده باشید.

طریقه چسب زدن بینی استخوانی 

کلام آخر

قبل از انجام جراحی بینی سعی کنید بهترین کلینیکم و بهترین پزشک را برای جراحی انتخاب کنید و با آگاهی کامل دست به انجام جراحی بزنید. ممنون از اینکه تا آخر مقاله طریقه چسب زدن بینی استخوانی همراه ما بودید. نظرات و پیشنهادات خود را با ما درباره  طریقه چسب زدن بینی استخوانی در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره (کلیک کنید)