بینی

پروتز بینی چیست ؟

پروتز بینی چیست ؟ به طور کلی پروتز های بینی از جنس سیلیکون هستند و کاملا انعطاف پذیر می باشند و افراد می توانند در طول روز آن ها را بر روی پوست خود بچسبانند ، پزشک جراح پروتز بیتی با توجه به تصویر بینی شما در گذشته و یا نتیجه حاصل از سی تی اسکن آماده می کند ، بافت و همچنین رنگ پروتز های بینی به طور کامل باید با رنگ پوست شما هماهنگی داشته باشد ، زمانی که شما از پروتز های بینی استفاده می کنید به راحتی می توانید از عینک های طبی خود استفاده نمایید.

پروتز های بینی از حفره های بینی به خوبی محافظت می کنند و داخل بینی را کمی مرطوب نگه می دارند ، برخی از افراد هستند که ترجیح می دهند تا زمان انجام عمل زیبایی ترمیمی بینی از پروتز های مصنوعی استفاده کنند ، در ادامه مقاله پروتز بینی چیست ؟ قصد داریم شما را با پروتز بینی و دیگر مزایای این روش آشنا کنیم ، ممنون می شویم که ما را تا آخر این مقاله همراهی کنید.

بیشتر بخوانید : تغذیه بعد از جراحی بینی

پروتز بینی چیست ؟

پزشک جراح بینی از پروتز های بینی برای بازسازی شکل و ظاهر طبیعی استفاده کی کند تا برخی از افرادی که به دلیل بیماری ، آسیب دیدگی و یا عمل جراحی زیبایی بینی برخی از قسمت های بینی خود را و یا تمامی ساختار بینی خود را از دست داده اند بتوانند از پروتز های بینی استفاده کنند تا عملکرد آن ها کاملا بهبود پیدا کند ، بهترین جراح بینی به صورت خلاقانه به بازسازی شکل بینی فرد می پردازد تا پروتز بینی با تصاویر بینی بیمار کاملا مطابقت داشته باشد ، پزشک جراح بینی از روش های متعددی استفاده می کند تا نتیجه مطلوبی را برای افراد به وجود بیاورد ، تمامی افراد بیمار از نتیجه به دست آمده خود رضایت کامل را دارند.

پزشک جراح بینی پروتز بینی از از سیلیکون بسیار نازکی تهیه می کند تا به خوبی بتواند به طور کامل تمامی نواقص بینی را بپوشاند ، در برخی از اوقات نقص های بینی ممکن است تا ناحیه پیشانی ، گونه ، قسمت های فوقانی بینی و در برخی از موارد تا نواحی دهان نیز ادامه پیدا کند که فرد بیمار به پروتز قسمت میانی صورت نیاز دارد ، در برخی از موارد فرد بیمار دارای چند نقص گسترده در صورت خود می باشد که پزشک جراح به کمک پند پزشک جراح متخصص به ساخت پروتز مورد نیاز خود می پردازد.

تقویت غضروف نوک بینی چگونه انجام می شود؟

امروزه برای جلوگیری از افتادگی نوک بینی بعد از انجام عمل زیبایی بینی از تقویت غضروفی نوک بینی استفاده می شود ، برای انجام این کار غضروف از تیغه وسط و یا همان داخل بینی برداشته می شود و به غضروف های نوک بینی فرد پیوند داده می شود تا نوک بینی محکم تر از قبل شود ، بعد از تمام شدن عمل زیبایی بینی و در زمان ترمیم نیرو هایی از پوست به اسکلت بینی فرد وارد می شود که بسیار هم پر قدرت و قوی هستند.

اگر نوک بینی فرد بیمار به اندازه کافی قوی نباشد در مقابل آن ها سر خم می کند و بینی افتادگی پیدا می کند ، همچنین نوک بینی به طور کامل پایین می آید و به لب نیز نزدیک تر می شود . هر چقدر هم پوست بینی ضخیم تر باشد احتمال افتادگی بینی بعد از عمل برای افراد بسیار بیشتر می باشد.

پروتز بینی چیست؟

انواع پروتز صورت

به طور کلی پروتز های صورت یک وسیله مصنوعی می باشند که از آن برای جایگزین کردن قسمتی از صورت که از شکل افتاده و یا از بین رفته است مورد استفاده قرار می گیرد ، برخی از افرادی که احتمالا برخی از قسمت های صورت خود را به دلیل سرطان ، تروما و یا نا هنجاری های مادر زادی از دست می دهند به پروتز ها نیاز دارند ، همچنین پروتز های صورت در مقایسه با عمل جراحی معایت و مزایای متعددی را برای افراد به همراه دارد که می توان در مورد آن ها با پزشک جراح خود صحبت کنید.

از شایع‌ ترین پروتز های صورت عبارتند از:

  • پروتز گوش
  • پروتز بینی
  • پروتز چشم

به طور کلی پروتز های صورت انواع دیگری دارند که شامل لب ، چانه و یا گونه ها می باشد که با تنها برای پر کردن جای زخم و اسکار بزرگ به دلیل انجام عمل جراحی برای افراد ساخته می شود ، در برخی از موارد پروتز صورت ممکن است که ترکیبی از انواع مختلف پروتز های خارجی مانند بینی ، گونه و چشم ها باشد که معروف به پروتز های نیمه صورت می باشد ، در برخی از مواقع یک ناحیه خالی شده بزرگی وجود دارد که هم به پروتز های خارجی نیاز دارند که برای کامفولاژ و یا همان استتار و نگه داشتن ساختار به یکدیگر وصل می شوند.

هر چند که پروتز های بینی در بسیاری از موارد بیشتر یک ظاهر بسیار شبیه به واقعیت خود دارند اما استفاده از آن ها برای افراد محدودیت هایی را دارد ، همچنین پروتز های بینی به این منظور ساخته شده اند که طرف مقابل را در برخورد های اجتماعی روزمره مانند قدم زدن در خیابان ، سوار شدن در اتوبوس و یا خرید از سوپر مارکت های سر کوچه فریب دهند ، به طور کلی پروتز های صورت بیشتر می تواند نگرانی و دلهره های ناشی از برخورد های اجتماعی و عادی را به طور کامل برطرف می کند اما در صورتی که با دقت و حساسیت به آن ها نگاه کنید می توان وجود آن ها را بر روی صورت افراد تشخیص داد. ممنون که ما را تا اینجای مقاله پروتز بینی چیست ؟ ما را همراهی کردید در ادامه نیز با همراه باشید.

بیشتر بخوانید : بهترین جراح بینی در صادقیه

مزایا و معایب پروتز بینی

 

پروتز بینی چیست؟

به طور کلی در صورتی که امکان انجام عمل های جراحی بیشتر برای افراد وجود نداشته باشد ، قرار دادن پروتز یک گزینه با ارزش و عالی برای افراد می باشد ، مانند هر روش دیگری مزایای و معایبی را دارد که باید در تصمیم گیری در مورد پروتز آن ها را حتما در نظر بگیرید.

مزایا پروتز بینی چیست ؟

  • بعد از انجام عمل های جراحی بزرگ عمده سر و گردن پروتز ها می تواند افراد را قادر سازد تا به صورت روزمره و عادی خود برگردند.
  • نگه داری و حفاظت از نواحی آسیب دیده
  • به طور کلی پروتز ها ابزار مهمی برای توان بخشی جسمی و اجتماعی افراد بعد از انجام عمل جراحی سرطان می باشد.
  • همچنین پروتز ها می توانند در افراد بسیار ظریف باشند و در برخی از شرایط آناتومیکی می توانند زیبایی بسیار بهتری را نسبت به نتیجه زیبا سازی حاصل از برخی از عمل های جراحی تمیم و بازسازی را به افراد ارائه دهد.
  • این روش برای افراد می تواند کاملا غیر تهاجمی باشد ، همچنین پروتز ها هیچ نیازی به عمل های جراحی دیگر ندارند مگر این که پروتز کاشته شود و یا به وسیله ایمپلنت های تعبیه شده در استخوان ها به نواحی مورد نظر خود وصل می شوند.
  • از بافت های ظریف صورت به خوبی محافظت می کند.
  • افراد را برای شروع یک زندگی طبیعی جدید توانمند می سازد.

 

معایب پروتز بینی

  • پروتز ها ممکن است یک اتصال دائمی را نداشته باشد و معمولا روزانه باید برای بهداشت و تمیز کردن از جای خود آن ها را در بیاورید .
  • پروتز های غیر کاشته شده (بدون اتصال دائم) با گذشت زمان پوسیده می‌ شود و نیاز به نگه داری دارد و در طول زندگی افراد هر چند وقت یکبار تعویض می‌ شود.

چه زمانی عمل قطع بینی برای افراد اتفاق می‌ افتد؟

رینکتومی و یا همان عمل جراحی برداشتن بینی در بسیاری از موارد به عنوان یک درمان ضروری و ریشه کن نئوپلاسم های بدخیم و یا همان سرطان پوست مانند سلول های پایه یا کارسینوم سلول سنگفرشی یا ملانوم بدخیم ممکن است که اتفاق بیافتد ، همچنین وجود تومور های بدهیم و یا موکورمایکوز و یا همان عفونت های قارچی و همچنین ممکن است که در استخوان و یا حفره های سینوس ها ایجاد شوند که نیاز به عمل های جراحی دارند که بینی نیز شامل آن ها می شود ، بسیاری از پزشکان جراح سر و گردن و همچنین جراحان پلاستیک بیماران را برای انجام پروتز بینی ارجاع می دهند.

بیشتر بخوانید : جراحی بینی استخوانی مردانه

روند تولید پروتز بینی چیست ؟

برخی از پزشکان جراح بعد از برداشتن بینی فرد بیمار و در مدت زمان استراحت و یا تحت درمان قرار گرفتن برای تهیه پروتز بینی برای بیمار خود با مرکز ساخت پروتز تماس می گیرند ، همچنین بسیاری از پزشکان جراح ترجیح می دهند که قبل از انجام عمل فرد بیمار را به خوبی معاینه کنند و یک ف رم بینی تو خالی سبک را برای آن ها تهیه کنند که به آرامی در محل مورد نظر قرار بگیرد . انجام این کار به این دلیل است که کمک کند تا فر بیمار بلافاصله بعد از انجام عمل جراحی خود یک چیز راحت و محافظ را برای پوشاندن محل خود داشته باشد ، همچنین ممکن است که این پوشش ها اندازه و شکل صحیح بینی را در افراد نشان دهد ، بعد از درمان کامل پزشک جراح بینی می تواند پروتز نهایی را به خوبی بسازد .

حرفه ساخت پروتز های بینی یک تخصص آموخته شده مانند دیگر تخصص ها است که با مهارت های پایه و موارد شروع می شوند ، اسکنر های جدید و همچنین پرینتز های سه بعدی اکنون به طرز چشمگیری فرم و کاتتور بافت را ضبط می کند و مدل های کاربردی را برای افراد ایجاد می کند که تصویر بسیار دقیقی را از فرم بینی به افراد نشان می دهد ، اما این جزء استثنا می باشد ، زمانی که بیمار لبخند می زند چه اتفاقی برای این پروتز های مدل سازی شده از روی کانتور ها می افتد ؟

برخی از تنظیمات و همچنین اصلاحات در زمان مشاهده و بررسی حالات های مختلف صورت بیمار صورت می گیرد و استراتژی های مگه داشان و حفظ برای موفق آمیز بودن و ساده بودن روند تولید پروتز ها به کار گرفته می شود ، پزشک جراح بینی از تجربه خود برای پیش بینی انحرافات حاشیه در طول زمان استفاده می کند و روند طراحی را راهنمایی می کند و برای دوام کار و همچنین طبیعی بودن آن رنگ آمیزی عمقی را بر روی آن ها انجام می دهد .

روند تولید پروتز بینی

راه‌های اتصال پروتز بینی چیست ؟

پروتز های بینی را می‌ توان ببا استفاده و کمک یکی از روش‌ های زیر در جای خود نگه‌ داشت:

  • استفاده از چسب‌ های پزشکی
  • استفاده از ایمپلنت‌ های ادغام‌ شده با استخوان

ممنون که ما را تا اینجای مقاله پروتز بینی چیست ؟ ما را همراهی کردید در ادامه نیز با همراه باشید.

اتصال پروتز بینی به روش استفاده از چسب‌ های پزشکی 

این روش کاملا شبیه به استفاده از گریم و ماسک هایی است که در فیلم ها استفاده می شود و نیاز به این دارد که فرد یک چسب زخم را با درجه پزشکی به پشت پروتز ها بچسباند تا از این طریق موجب محکم تر شدن آن ها در سر جای خود شود ، شرایط خاص مانند رطوبت بسیار بالا و همچنین داشتن پوست چرب و یا تعریق بسیار شدید می تواند موجب در رفتگی پروتز در یک لحظه نا مناسب شود و این احتمال وجود دارد که موجب سلب اعتماد به نفس افراد نسبت به استفاده از پروتز های بینی شود ، با استفاده از این روش زیبایی و درمانی می تواند هر روز عصر پروتز را از روی صورت خود بردارید و زیر پوست آن را به خوبی تمیز کنید.

ماندگاری و طول عمر پروتز بینی

به طور کلی طول عمر پروتز های سیلیکونی حدود یک الی 3 سال می باشد و این طور عمر به عوامل بسیاری مانند محیط کاری و خانه و همچنین قرار گرفتن در معرض نور خورشید ، نوع پوست و همچنین رعایت بهداشت کاملا بستگی دارد ، در برخی از موارد می توان یک پروتز بینی را به کمک از پیش قالب موجود از بینی شما در طی یک یا دو جلسه آن را باز تولید کنید ، هر گاه که صورت فرد کاملا رشد کرده باشد و یا دچار تغییراتی شده باشد در این صورت شاید لازم باشد که دوباره پروتز بینی شما قالب گیری شود.

کلام آخر 

از این که ما را تا آخر مقاله پروتز بینی چیست ؟ همراهی کردید از شما سپاس گزاریم ، همچنین اگر نظر و یا پیشنهادی در این زمینه دارید ممنون می شویم که با ما نیز در میان بگذارید. شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با متخصصین ما در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره (کلیک کنید)