بینی

مدت زمان چسب زدن بینی

امروزه یکی از مهم ترین نکاتی که در مورد عمل جراحی بینی اهمیت بسیاری دارد چسب بینی و مدت زمان چسب زدن بینی می باشد که بسیاری از افراد بعد از انجام عمل جراحی بینی به این سوال می رسند که آیا چسب زدن بینی بعد از عمل جراحی برای آن ها تاثیر گذار است و یا مدت زمان چسب زدن بینی چقدر می باشد ؟ به طور کلی بسیاری پزشکان جراح به چسب زدن بینی بعد از عمل جراحی اعتقاد دارند و برخی نیز بعد از باز کردن گچ به افراد توصیه نمی کنند که از چسب استفاده کنند ، در چنین مواردی زمانی که گچ برداشته می شود بدون چسب باید مراقبت هایی بعد از عمل جراحی انجام شود.

در چنین مواردی نیز نتیجه مورد نظر برای افراد حاصل می شود اما پزشک جراحی بینی برای اطمینان بیشتر و جلت کردن توجه افراد بیمار به مراقبت های بعد از عمل بینی به بیمار پیشنهاد می کند که چسب زدن بعد از عمل جراحی بینی را حتما انجام دهد. همان طور که می دانید بعد از عمل زیبایی بینی، دچار کبودی و تورم می شود و چسب زدن بینی بعد از عمل جراحی علاوه بر فرم دهی هر چه بهتر بینی موجب کاهش تورم در افراد می شود و به روند بهبودی افراد کمک بسیاری می کند.

به این نکته توجه داشته باشید که اگر بافت بینی خراشیده شود پوست بینی نمی تواند ساختار های اطراف خود را به طور کامل بپوشاند و این کار موجب ایجاد نا همواری ها و زخم بر روی پوست افراد می شود، به همین دلیل در خصوص عمل زیبایی بینی و مدت زمان چسب زدن بینی باید بدانید که چسب بینی می تواند از خراش بافت بین پوست و بافت استخوان و غضروف بینی به خوبی جلوگیری کند.

به افرادی که به تازگی عمل جراحی بینی را انجام داده اند پیشنهاد می شود که در یک هفته اول برای تعویض چسب بینی خود به پزشک جراح بینی خود مراجعه کنند تا به طور دقیق و کامل نحوه چسب زدن بینی خود را یاد بگیرند زیرا که این عمل جراحی در نگه داشتن و فرم دهی بینی تاثیر بسیاری می گذارد. در ادامه این مقاله قصد داریم شما را با مدت زمان چسب زدن بینی آشنا کنیم ممنون می شویم که ما را تا آخر این مقاله همراهی کنید.

مدت زمان چسب زدن بینی چقدر است؟

همان طور که در بالای مقاله گفته شد چسب زدن بینی بعد از عمل جراحی بینی به مدت 3 هفته به کاهش تورم بینی کمک بسیاری می کند. در برخی از مواقع چسب زدن به مدت 2 ماه برای افراد ادامه داشته باشد. چسب زدن بینی برای برخی از افراد ممکن است حساسیت ایجاد کند و در صورت استفاده از چسب های بینی دچار جوش و یا کهیر شوند. به همین دلیل باعث می شود که فرد کمتر از چسب های بینی استفاده کند، به افرادی که پوست بینی آن ها ضخیم تر می باشد توصیه می شود که مدت زمان بیشتری را از چسب استفاده کنند.

مدت زمان چسب زدن بینی چگونه است؟

افراد بهتر است که چسب بینی را هر 3 الی 4 روز یک بار تعویض کنند زیرا اگر هر روز چسب بینی خود را عوض کنید به کاهش تورم کمک زیادی نمی کند و تاثیر آن بسیار کمتر می باشد ، همچنین بینی هایی که از نوع گوشتی هستند مقدار زمان بیشتری باید از چسب های بینی استفاده کنند و معمولا به جای یک ماه باید حدودا تا دو ماه از چسب های بینی استفاده کنند ، البته زمان دقیق توسط جراح بر طبق شرایط بیمار تعیین می گردد .

اهمیت مدت زمان چسب زدن بینی بعد از عمل جراحی

به طور کلی مدت زمان چسب زدن بینی به دلایل بسیار مختلفی می تواند برای افراد مفید باشد. در مرحله اول موجب محافظت از بینی در ضربات غیر عادی در افراد می شود و خود بیمار و اطرافیان بیمار متوجه بینی عمل شده می شوند و موجب می شود که از ضربات احتمالی جلوگیری شود. همچنین زدن به بینی موجب می شود هر چه زودتر ورم بینی بهبود پیدا کند و بینی دچار انحراف و کجی نشود.

البته نیز بر خلاف تصور افراد بیمار که برخی اوقات این فکر را می کنند که از چسب های بینی استفاده نکنند، بینی آن ها افتاده و یا یک حالت سربالا بودن را از دست می دهد باید به آن ها گفت که این تفکر کاملا اشتباه بوده و چسب زدن به بینی هیچ تاثیری در شکل ظاهر و فرم بینی ندارد. چسب زدن بینی و یا نزدن آن به هیچ وجه نمی تواند بر روی نتیجه نهایی آن تاثیر چندانی بگذارد و تنها به این دلیل اهمیت دارد که موجب می شود ورم بینی بعد از عمل جراحی کمتر شود و یک زنگ خطر برای اطرافیان او باشد تا هیچ ضربه ای به بینی وارد نشود.

نحوه صحیح  مدت زمان چسب زدن بینی

در ادامه قصد داریم شما را با نحوه صحیح چسب زدن بینی آشنا کنیم با ما همراه باشید. در ابتدای انجام کار با استفاده از پنبه الکلی به خوبی بینی را تمیز کرده تا موارد چسبی قبلی به طور کامل از بین برود. نحوه چسب زدن بینی به این شکل می باشد که یک برش از چسب که حدود 8 تا 10 سانتی متر است را جدا کرده و از پایین نوک بینی به گونه ای که سوراخ های بینی را کامل نپوشانده به سمت بالا و به عقب می کشیم و می چسبانیم و در نوک بینی چسب اضافه را جمع می کنیم.

در برخی از موارد با توجه به نظر پزشک می توان دو تکه باریم از چسب را تهیه کرد و بر روی نوک بینی به سمت بالا بچسبانیم و در مرحله بعد یک برش بسیار کوتاه تر از قبل که معمولا 4 سانتی متر می باشد برداشته و آن را کمی بالاتر از نوک بینی که سوراخ بینی را به طور کامل نگیرد و در خط وسط قرار داشته باشد می چسبانیم ، برش آخر نیز باید مقداری کوتاه تر بریده شود و مقداری از چسب قبلی را به خوبی بپوشاند به گونه ای که وقتی از پایین به سمت بالا را نگاه می کنیم اندازه چسب باریک باشد ، بعد از انجام این کار مرحله اول چسب ها به پایان رسید و افراد باید همین روند را تکرار کنند به این صورت که یک برش بزرگ تر را بریده و از زیر بینی به گونه ای که سوراخ بینی را به طور کامل نگیرد به سمت بالا و عقب کشیده و آن را می چسبانیم.

باز هم یک برش کوتاه تر را کمی بالاتر از نوک بینی خود و همچنین خط وسط بینی می چسبانیم که می تواند کمی بالاتر از چسب زیری که در مرحله قبلی چسباندیم باشد ، مجددا برش کوتاه تری را ببرید و به گونه ای که مقداری از چسب قبلی را بپوشاند آن را می پوشانیم و برش آخر را نیز کوتاه تر برش میزنیم که کمی از برش قبلی را بپوشاند و چسبانده شود ،  قسمت همپوشانی برای تمامی چسب ها می تواند حدود دو میلی متر از چسب قبلی باشد.

نحوه صحیح  مدت زمان چسب زدن بینی

برای باز نمودن چسب ها نیز و یا دوباره چسب زدن بینی باید حتما یک روز در میان به حمام بروید و بعد از استحمام زمانی که چسب ها به خوبی خیش شدند چسب ها را می توانید جدا کرده و به خوبی جای چسب قبلی را تمیز کنید ،  آنگاه چسب ها را دوباره به شیوه ای که در بالا توضیح داده شد مرحله به مرحله تکرار کنید .

نکاتی درباره جراحی بینی و چسب زدن بینی

باید بدانید که چسب زدن مراقبت های ویژه را نیز دارد ، برای مثال برای برداشتن چسب باید حتما حمام آب گرم داشته باشید و اجازه دهید که آب روی بینی شما بریزد و بعد از آن بینی را با صابون و آب ملایم حتما بشویید و چسب را به آرامی از پایین به بالا بردارید ، همچنین از برداشتن چسب از بالا به پایین جلوگیری کنید ، به این نکته توجه داشته باشید که بینی را باید بدون هیچ گونه مالشی خشک کنید و بعد از آن مجددا به بینی خود چسب بزنید ، باید بدانید که چسب زدن به بینی در جلسات اول توسط پزشک جراح بینی انجام می شود و بعد از آن پزشک آموزش چسب زدن بینی را به شما یاد خواهد داد .

مزایای چسب زدن به بینی

  •  به کاهش سریع تر تورم ، بهبود سریع و نتایج بهتر و دلخواه کمک قابل توجهی می کند.
  • چسب ، فشار مختصری روی پوست وارد می کند؛ از این رو از منبسط شدن بافت نرم و پوست بینی جلوگیری می کند.
  • چسب ؛ به پوست بینی کمک می کند تا با فرم جدید خود سازگار شود.

نحوه برداشتن چسب از روی بینی

به افراد توصیه می شود که در طول شب و در زمان خواب خود چسب را بر روی بینی خود نگه دارید و صبح روز بعد نیز بعد از بیدار شدن آن را از روی بینی خود می توانید بردارید ، زمانی که چسب را برمی دارید مشاهده می کنید که میزان تورم در بینی بسیار کمتر شده و نوک بینی نیز به خوبی لیفت شده است .

برای برداشت چسب بینی باید دقت بسیار بالایی را داشته باشید و شما نمی توانید به سادگی یک سمت نوار چسب را بگیرید و آن را بکشید ، در این صورت به پوست و خود بینی ممکن است آسیب برسانید ، شما می توانید از محلول های پایه الکلی که موارد چسبناک را حل می کند را استفاده کتید تا چسب هر چه راحت تر از روی پوست شما جدا شود ، همچنین شما برای برداشتن چسب بهتر است که از یک موچین و یا پنس استفاده نمایید ، برای برداشتن چسب از روی بینی خود از قسمت بالایی برداشتن چسب را می توانید شروع کنید ، در آن هنگام پوست خود را باید محکم بگیرید و به آرامی چسب را از روی بینی خود بردارید ، چسب را به راحت از روی بینی خود بردارید و دیگر هیچ نیازی به فشار اضافه ندارید .

به همین شیوه می توانید نوار چسب های دیگر را نیز از روی پوست بینی خود جدا کنید تا به نوک بینی برسید ، حتما مراقب باشید که در زمان برداشت چسب پوست بینی خود را نخراشید ، پوست برخی از افراد ممکن است نسبت به مواد سازنده چسب بینی حساسیت نشان دهد ؛ در این حالت جراح بینی معمولاً پیشنهاد می کند که از چسب استفاده نکنند.

نحوه برداشتن چسب از روی بینی

چند وقت یک بار باید چسب بینی را عوض کرد ؟

به طورکلی زمان تعویض چسب در تمامی افراد با توجه به نوع پوستی که دارند کاملا بستگی دارد ، پس باید گفت که در افرادی که پوست آن ها چرب و یا معمولی نرمال می باشد توصیه می شود که یک روز درمیان چسب بینی خود را عوض کنند اما در برخی از افرادی که پوست بینی ان ها چرب است می توان هر روز چسب را تعویض کرد و در آخر افرادی که دارای پوست خشک هستند 3 روز یک بار می توانند این کار را انجام دهند . افراد باید به این نکته نیز توجه داشته باشند که بعد از کندن چسب ها این اجازه را به آن ها دهید که پوست بینی 2 الی 3 ساعت حتما هوا بخورد و بعد از آن اقدام به چسب زدن بینی خود کنید .

شاید برای شما این سوال پیش بیاید که آیا به جز چسب زدن بینی راه دیگری برای کاهش تورم و التهاب وجود دارد ؟

در عمل زیبایی بینی چه در روش بسته آن و در چه جراحی بینی به روش باز کبودی و تورم یک امر طبیعی برای افراد به حساب می آید ، دلیل تورم نیز بعد از عمل جراحی بینی برش هایی می باشد که برای اعمال تغییرات بر روی بینی زده می شود و موجب می شود که بینی به صورت موضعی دچار تورم شود ، همچنین در صورتی که در طول عمل جراحی تغییراتی نیز بر روی اسکلت بینی ایجاد شود علاوه بر بینی گونه ها نیز دچار تورم و کبودی می شوند.

کلام آخر 

از این که ما را تا آخر مقاله مدت زمان چسب زدن بینی همراهی کردید از شما سپاس گزاریم همچنین اگر نظر و یا پیشنهادی در این زمینه دارید ممنون می شویم که با ما نیز در میان بگذارید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره (کلیک کنید)